Werken bij

Provast zoekt een woningontwikkelaar. Wil jij spraakmakende projecten maken?

Provast is dé binnenstedelijke ontwikkelaar op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap. Wegens de groei van onze ontwikkelportefeuille zoeken wij een ontwikkelaar voor onze binnenstedelijke woon- en mixed-use projecten. Als ontwikkelaar werk je in een dynamische en ambitieuze omgeving. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces van enkele van onze projecten na de initiatiefase. Je coördineert tevens de verkoop aan particulieren en institutionele kopers.

Jij:

  • beschikt over een relevante opleiding op minstens HBO-niveau en hebt ruime aantoonbare ervaring met complexe woningprojecten in de vrije sector.
  • bent gedreven, doortastend, overtuigend en hebt een commerciële instelling.
  • bent een verbinder, een vaardige onderhandelaar en een stevige persoonlijkheid die de rol van opdrachtgever met vanzelfsprekendheid vervult.
  • hebt gevoel voor de juridische kant van het vak en oog voor zowel het grote geheel als de details.

Wil jij deel uitmaken van het talentvolle team van één van de meest succesvolle ontwikkelaars van Nederland? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Simone Paul, spaul@provast.nl.